Cranio Sacraal Zutphen

Cranio Sacraal therapie nodigt je uit om de oorzaak van lichamelijke of emotionele klachten te achterhalen en aan de oorsprong te behandelen. Het is een zachte, effectieve methode die het lichaam aanzet zichzelf van onevenwichtigheden te herstellen. Een subtiele aanraking, een diepgaand effect. Geschikt voor het helen van diverse fysieke en emotionele klachten, voor bewustwording en voor innerlijke rust.
Cranio Sacraal is voor JONG en OUD!

Wat is Cranio Sacraal
Het Cranio-Sacraal systeem bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg, het dikke vlies dat daaromheen zit (dura mater) en het hersenvocht dat tussen die twee vloeit. Het geheel wordt omgeven en beschermd door de botten van schedel (Cranium) en wervelkolom tot onder aan je heiligbeen (Sacrum). Binnen dit systeem bevindt zich ook het zenuwstelsel. Het ritme van het hersenvocht wordt gecreëerd door een pompsysteem diep binnenin de hersenen. De botten van de schedel zetten uit, vervolgens worden de wervels lichtjes van elkaar geduwd waarna het sacrum naar onder en vervolgens naar binnen roteert.

Waarvoor is Cranio Sacraal goed voor?
Cranio-Sacraal therapie kan verlichting brengen bij o.a. de volgende hulpvragen: benauwdheid verstoorde nachtrust hoofdpijnen / migraine rusteloosheid depressies emotioneel kwetsbaar concentratieproblemen stress en burn-out
maag- en darmproblemen
gewrichtsklachten
spijsverteringsklachten
rugpijnen
slechte coördinatie
rusteloosheid
nekklachten
energiegebrek
lusteloosheid
heupgebied

Geen opmerkingen:

Een reactie posten